Logo SOS MaS
Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska, z.s.

608 722 582

Logo SOS MaS
Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska, z.s.

Společnost IKEA vyzývá všechny zákazníky, kteří vlastní hru na rybaření BLÅVINGAD, aby ji přestali používat, kontaktovali společnost IKEA a zažádali o vrácení peněz v plné výši. 

V IKEA nám jde především o bezpečnost našich zákazníků. Proto přijímáme preventivní opatření a z důvodu možného nebezpečí udušení barevnou hru na rybaření BLÅVINGAD (číslo výrobku 10526506) stahujeme z prodeje. Společnost IKEA vyvíjí své výrobky pomocí přísného programu hodnocení rizik a testování, aby se ujistila, že výrobky splňují všechny platné zákony a normy na trzích, kde se prodávají.

Přesto jsme si všimli, že může dojít k uvolnění malých nýtků na hračce. Ty představují potenciální riziko udušení, zejména u menších dětí. Proto barevnou hru na rybaření BLÅVINGAD stahujeme z prodeje.

Barevnou hru na rybaření BLÅVINGAD můžete vrátit v jakémkoli obchodním domě IKEA, kde získáte své peníze zpět v plné výši. Doklad o nákupu (účtenku) nepožaduje.

Více informací získáte zde na webu nebo na telefonní lince IKEA na čísle (+420) 234 567 890.  Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti způsobené stažením výrobku z prodeje. 

Zdroj: www.ikea.com, Pozastavené výrobky – IKEA